SOLUTII PENTRU UNGHII INAINTE DE APLICAREA OJEI SEMIPERMANENTE

SOLUTII PENTRU UNGHII INAINTE DE APLICAREA OJEI SEMIPERMANENTE

Aspectul mainilor si implicit al unghiilor unei femei au un rol estetic care cantareste foarte mult in crearea primei impresii. Acesta este motivul pentru care manichiura ta si pielea mainii trebuie sa fie mereu impecabile. Incercand sa aiba mereu o manichiura perfecta, multe femei prefera sa mearga la salon si aleg sa isi aplice oja semipermanenta. Cu ajutorul acestei oje, manichiura noastra poate sa fie impecabila, fara ciobituri si zgarieturi pana la trei saptamani. Inainte insa de a aplica oja semipermanenta trebuie sa se foloseasca cele mai bune solutii pentru unghii. Cu ajutorul acestora unghiile vor fi curatate si vitaminizate. 

Pentru a obtine o manichiura perfecta si de durata, manichiuristele folosesc inainte de aplicarea ojei semipermanente solutii pentru unghii special create pentru a degresa unghia si a ajuta oja sa reziste cat mai mult timp. Sa vedem care sunt cele mai bune solutii de unghii de la Aurora Secret, pe care poti sa le aplici inainte de oja semipermanenta. 

1. Cleaner cu Vitamine, AURORA

Cleaner-ul cu vitamine este recomandat a se folosi pentru degresarea unghiei dupa ce se da jos gelul sau oja semipermanenta. Acesta indeparteaza uleiurile naturale de pe suprafata naturala a unghiei si pregateste unghia naturala pentru aplicarea primului strat de baza. Totodata, fiind imbogatit cu vitamina A, E, F, H si B5 creste rezistenta unghiilor si a ojei semipermanente pe unghii. 

Cleaner-ul se aplica cu pensula pe toata suprafata unghiei pentru a indeparta uleiurile naturale si alte reziduuri. Aceasta solutie se poate folosi inainte de aplicarea lacurilor de unghii, a ojei semipermanente sau a unghiilor false. Dupa aplicarea solutiei trebuie sa o lasi sa se usuce si sa se evapore de una singura. 

2. Primer Unghii cu Vitamine

Primer-ul pentru unghii creeaza o aderenta mecanica atat pentru tehnica cu gel cat si pentru acril. Aceasta solutie pentru unghii este un preparat lipsit de acid, destinat placilor care formeaza unghiile naturale, in timpul realizarii unei manichiuri cu gel, hibrid sau acril. In schimb este imbogatita cu vitaminele A, E, B7, B8 si pantotenat de calciu. Faptul ca acest produs a fost imbogatit cu vitamine nu a afectat in niciun fel proprietatile adezive ale produsului. Insa, datorita acestor vitamine regasite in compozitie, primerul poate fi folosit inclusiv pe unghii a caror placi sunt deteriorate. Componentele speciale, atent selectionate asigura o adeziune excelenta fara a provoca iritatii si senzatii de arsura neplacute.

Primer-ul se aplica pe unghiile curatate si degresate in prealabil cu ajutorul unei pensule. Acesta se usuca foarte repede si creste rezistenta ojei semipermanente si a gelului pe unghii. 

Cleaner Unghii cu VitamineOja Semipermanenta, Aurora, Rosu, No 14, 5mlMagic Remover Oja Semipermanenta Aurora

3. Aplicarea bazei pentru oja semipermanenta

Rolul bazei in realizarea manichiurii cu oja semipermanenta este unul foarte precis. Acesta asigura durabilitate manichiurii in timp. Baza Aurora Secret are o consistenta densa si foarte flexibila, extinde durabilitatea manichiurii pe unghie si ofera o rezistenta mare inclusiv la factori mecanici. Dupa aplicarea bazei pe unghie, aceasta se usuca la lampa UV sau LED si urmeaza aplicarea culorii.

4. Aplicarea culorii si a finish-ului

Gama de oje semipermanente realizate sub brandul Aurora este o gama profesionala realizata din ingrediente de calitate. Astfel pot fi folosite inclusiv de catre persoanele care au unghii sensibile. Acestea ofera manichiurii tale un luciu demn de invidiat si o protectie pentru un timp mai indelungat decat am crede. Oja semipermanenta Aurora Secret are o consistenta flexibila, extinde durabilitatea manichiurii pe unghie si ofera unghiei un luciu de excepltie. 

Dupa aplicarea culorii, urmeaza aplicarea finish-ului. Rolul acestuia este de a oferi un luciu impecabil manichiurii si de a sigila manichiura, asigurand protectie unghiilor in timp. Un alt avantaj demn de luat in seama este faptul ca finish-ul Aurora Secret ofera manichiurii tale un luciu impecabil pentru 2-3 saptamani. Dupa aplicarea acestuia, nu uita sa stergi fiecare unghie in parte cu un servetel cu cleaner pentru a indeparta stratul lipicios.

Toti acesti pasi sunt necesari pentru ca manichiura cu oja semipermanenta sa fie impecabila si rezistenta in timp. Folosind cele mai bune solutii pentru unghii te asiguri ca unghia va fi corespunzator degresata, curatata si ca atat stratul de baza cat si culoarea se aseaza bine pe unghii.