Politica de Retur

Politica de Retur
 
Inainte de a trimite coletul de retur, va rugam sa va asigurati ca acesta respecta urmatoarele

CONDITII (cu care ai fost de acord la plasarea comenzii):

 • 9.1. Dreptul de retragere se face conform OUG 34/2014 art. 9/1 in termen de 14 zile.
  Dreptul de retragere se face conform OUG 34/2014 art. 9/1 in termen de 14 zile - conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de retragere, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: "consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere".
  Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza vanzatorul cu privire la decizia sa de retragere din contract, in scris la adresa de e-mail contact@aurorasecret.ro
 • 9.2.Produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat spre d-voastra, in ambalajul original, cu sigiliul aferent (la produsele sigilate). La primirea pachetului returnat, echipa noastra va face o scurta evaluare a produselor in prezenta curierului, dupa care , in cazul in care produsul nu corespunde conditiilor de returnare, se va face un proces verbal de constatare.
 • 9.3.Atentie! Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client. Restituirea sumei se refera strict la valoarea produselor comandate, nu si la cheltuielile legate de transportul produselor.
 • 9.4.Toate produsele comercializate de către www.aurorasecret.ro beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare. Produsele sunt noi, în ambalaje originale și beneficiază de garanția legală de conformitate.
 • 9.5.Produsele electronice/electrice cumpărate prin intermediul www.aurorasecret.ro beneficiază de garanția obișnuită, acordată de producător pentru o perioadă determinată, conform fiecărui produs în parte.    
 • 9.6.In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris in termen de 48 de ore de la primirea produsului.
 • 9.7.Cheltuielile de expeditie, în cazul returului, vor fi suportate conform Ordonantei 34/2014, de către consumator: "Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor".  Suma returnată clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea de achiziție a produsului. Toate produsele returnate, pentru care se returnează suma integrală, trebuie să fie într-o stare perfecta, fără urme de utilizare vizibile și cu certificatul de garanție în original.
 • 9.8.Contravaloarea produselor se va restitui in cont bancar , in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produselor restituite! Puneti in colet un bilet cu contul d-stra bancar (in format IBAN din 24 de caractere) si Numele complet al detinatorului (sau puteti sa ne transmiteti si pe email aceste date : contact@aurorasecret.ro)
 • 9.9 Produsul returnat trebuie sa fie in aceiasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile intacte si documentele care l-au insotit). Orice deteriorare a ambalajului original (taiere sau rupere fortata) ce face imposibila refolosirea lui, duce automat la aplicarea unor taxe administrative de readucere a produsului in starea in care a fost livrat.

Astfel:

 • deteriorarea cutiei produsului (ruperea acesteia, pete de grasime, etc), 8% din valoarea totala a produsului,
 • lipsa etichetelor sau ruperea acestora, 5% din valoarea produsului,

Cuantumul taxei administrative va fi comunicate clientului la receptionarea produselor cu ambalaj deteriorat .

Intregul proces de dezambalare se filmeaza si fotografiaza in scopul eliminarii oricarui dubiu (suspiciuni) cu privire la conditiile in care a fost receptionat produsul si starea acestuia in momentul receptionarii!

 • 9.10  Retururile trimise cu contravaloarea comenzii ramburs nu vor fi acceptate!
 • 9.11 Adresa returnari: II PAM , str. Gheorghe Sion, nr 5, Arad-Arad, tel. 0774429305