Garantia Produselor

Garantia Produselor

 1. CERTIFICAT DE GARANTIE

1.1.Prezentul certificat de garantie reglementeaza acordarea garantiei persoanelor fizice, denumite in continuare consumator, asa cum este definit in O.G. 21/1992 si Legea 449/2003.

1.2.Fac obiectul conform prezentului certificat de garantie produsele distribuite de II POLIS ADRIANA MARIA, care sunt cumparate de cumparatorii persoane fizice sau Juridice .

 1. TERMENE DE GARANTIE

2.1. Garantia se acorda pentru lipsa conformitatii si/sau vicii ascunse.

2.2. Produsele au o garantie de 2 ani de la data cumpararii, cu exceptia produselor a caror durata medie de utilizare este mai mica de un an

 1. DREPTURILE CONSUMATORULUI

3.1. Drepturile consumatorului sunt cele prevazute in articolele 9 – 14 din Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, cu modificarile si completarile ulterioare (denumita in continuare Legea 449/2003) s i in Ordonanta de Guvern nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, cu modificarile si completarile ulterioare (denumita in continuare O.G 21/1992).

3.2. Prezentul certificat de garantie nu afecteaza drepturile consumatorului conferite prin Legea 449/2003 si prin O.G 21/1992. 

 1. MODALITATI DE ASIGURARE A GARANTIEI

4.1. Consumatorul poate inapoia doar vanzatorului produsele achizitionate, in cazul lipsei conformitatii si/sau a viciilor ascunse aparute in perioada de garantie/valabilitate, in termenul legal, insotite de urmatoarele documente:

                   - copie dupa factura de achizitie si a dovezii efectuarii platii
                   - fiecare produs electronic/electric livrat va fi însoțit de certificatul de garanție sau declarație de conformitate, cu specificațiile producătorului sau ale importatorului.

4.2. In cazul in care reclamatia este nejustificata, cheltuielile efectuate vor fi suportate de catre consumator.

 1. SITUATII CARE EXCLUD SAU DUC LA PIERDEREA GARANTIEI PRODUSELOR

5.1. Situatii:

 1. a) produsul nu a fost comercializat de II POLIS ADRIANA MARIA;
 2. b) lipseste unul din documentele mentionate la art. 4.1 sau daca informatiile continute in acestea sunt gresite, incomplete 
 3. c) consumatorul a prezentat date eronate pentru identificarea produselor, si a materialelor de exploatare sau de intretinere;
 4. d) deteriorari/distrugeri, etc.datorate transportului, manipularii, depozitarii, pastrarii, utilizarii sau exploatarii necorespunzatoare, apropierea de surse de caldura, contactul cu produse chimice agresive, etc.;
 5. e) produsele,  au fost desigilate/deteriorate/consumate etc. ca urmare a utilizarii acestora in alte scopuri 
 6. f) demontarea in parti componente a produselor, precum si deteriorarea sigiliilor, acolo unde este cazul.
 7. g) produsele prezinta urme de lovituri, socuri mecanice, zgarieturi, rupturi, fisuri, etc., neimputabile produsului;

Produsele electronice/electrice cumpărate prin intermediul www.aurorasecret.ro beneficiază de garanția obișnuită, acordată de producător pentru o perioadă determinată, conform fiecărui produs în parte.

Costul transportului se achită după cum urmează: consumatorul suportă cheltuielile de transport la trimiterea produsului în service, iar Aurorasecret.ro achită taxele de curierat la trimiterea produsului către client.

Info Telefon: 0726696742